De Tank

Dit knappe project “de Tank” wordt gebouwd in het centrum Landen, op de gelijknamige voormalige site aan de Smeestersstraat. Dit wordt een topproject op toplocatie: vlakbij het station, winkels, sportinfrastructuur, scholen en cultuurhuis.

Het project zal bestaan uit 31 appartementen verdeeld over 2 uiterst knappe deelgebouwen met binnentuin en ondergrondse parkeergarage.

Er zal veel variatie in oppervlaktes en indelingen zijn waardoor zowel alleenstaanden als grotere gezinnen hier een stekje kunnen vinden. We voorzien zelfs 3 friends-appartementen van 176 m2. Ook investeerders zullen aan hun trekken komen.

Het wordt een mooi gebouw met veel materiaal-en kleurschakeringen en veel groen rondom. Bovendien wordt aan alles gedacht: grote fietsenstalling, laadpunt voor elektrische wagens, zongerichte terrassen…

Bovendien is energiezuinigheid een belangrijke troef: vloerverwarming op warmtepomp, driedubbele beglazing en zonnepanelen gaan ervoor zorgen dat uw energiefactuur er eentje wordt om jaloers op te zijn!

De bouw zal binnen enkele maanden starten!

Voor meer info, bel ons op 0496/31.83.51.

Bovenstaand beeld is een 3D model van het project. Je kan dit 3D model volledig draaien en open klikken per verdiep en per appartement.